Jaké jsou trendy pro letošní podzim?
J

Léto pomalu odchází a na řadě je podzim. Ten pravidelně hraje všemi barvami, když příroda svléká dosavadní kabát. Stejně tak můžete i vy svůj interiér převléci do nového díky podzimním trendům v bydlení. Váš domov bude dýchat útulnem a radostí.

photo 1505682750263 f3f9e519c565 e1568152479898

Květiny pro sychravé dny

Pro podzimní interiér rozhodně využijete květinové motivy. Ty tu sice byly už předtím, ale pro nové roční období platí, že čím větší květy, tím lepší. I proto se tento motiv hodí zejména na velké plochy v podobě nástěnných tapet. Zbytek interiéru pak dolaďte jednoduchým nábytkem a základními barvami. Prim totiž bude hrát rozkvetlý květ. Pokud nechcete zajít tak daleko, vsaďte na květinová stínidla a textilie.

Fototapeta Makové květy
Fototapeta Makové květy

Nečekaně trendy barva

Letošnímu podzimu vévodí růžová barva. A to ve všech jejích odstínech. V rustikálním interiéru uděláte nejlépe, když vsadíte na starorůžovou. Ta k němu totiž dokonale padne. V tom moderním se zase nebojte zářivě růžového sametu, který dodá obýváku i ložnici osobitý styl. Veškeré růžové tóny pak vypadají skvěle v kombinaci s chladnými, kovově šedými odstíny. Nebojte se experimentovat.

Rozkl. trojsedák SAVONA L28L32M96H
Rozkl. trojsedák SAVONA L28L32M96H

Nadčasová klasika

Co by to bylo za podzim bez nádechů zlaté? Letos jdou ale designéři ještě dál a zlato neomezují jen na drobné doplňky, naopak. Ze zlata se stává dominanta, kterou můžete například v podobě koberce pustit i k sobě domů. Společně se dřevem či tlumenými odstíny pak vykouzlíte přesně takovou atmosféru, o jakou si podzim 2019 říká. A pocitově nepřijdete ani o zlatavé sluneční paprsky s dozvuky léta.

Podzimní geometrie

Veselý, barevný a hravý – takový by měl být nejen podzim, ale i váš interiér. Dalším trendem jsou proto nejrůznější tvary, jejich kombinace a výrazné odstíny. Pruhy, skvrny, trojúhelníky a všechny další tvary, které vás napadnou, udělají z vašeho domova stylový příbytek. Vyhrajte si s nimi na textilu, zdech i obrazech. Vaší fantazii se meze nekladou. Můžete mixovat všechno, co vás jen napadne. Důležité je, abyste se doma cítili dobře. 

Veba dekorační polštářek maxima primavera geometrie - šedožlutá 40x40
Veba dekorační polštářek maxima primavera geometrie – šedožlutá 40×40

Jednoduchá krása

Kdyby vás žádný z trendů nezaujal, protože patříte spíše k těm, co od interiéru očekávají jednoduchost, také si přijdete na své. Pro letošní podzim je totiž také hitem jednoduchý, přirozený vzhled, který klade důraz na přírodní prvky. Dekor dřeva se všemi suky, patina i proutí, vše je dovoleno. Jen to musí vypadat opravdu přírodně! A hlavně toho nesmí být moc. Strohost tohoto interiéru je totiž na prvním místě.

Nemusíte přestavovat celý interiér. Stačí některé trendy aplikovat na doplňky a rázem proměníte svůj domov v podzimní a pohodlné království. Zkuste to!

Nové články

Podobné články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here